Skip to main content

KOFFIE VOOR BUSINESS

Klein kopje, grote impact! Wij bieden one-stop-shop principe aan.

Op zoek naar een koffie oplossing voor jouw business? Goede zet, want lekkere koffie heeft een grote invloed op het werk. Naast sociale contacten bij de koffiepauze en de namiddagdip overwinnen, heeft het een grote impact op productiviteit. Daarnaast blijkt ook dat personen die lekkere koffie op het werk hebben, enthousiaster zijn om te werken op kantoor. Investeren in koffie, is investeren in je personeel!

MOKAFINA ALS GESCHIKTE PARTNER

SNELLE SERVICE

Wij leveren snel en vrij. Jij beslist de plaats, hoeveelheid en frequentie. Alles wordt op jouw noden voorzien. Onderhoud, service, herstelling en vervanging van onze machines bij eventuele uitval zijn inbegrepen!

KWALITEITSPRODUCTEN

Onze koffiebonen doorlopen een heel kwaliteitsproces voordat ze bij ons toekomen om gebrand te worden. De bonen worden medium gebrand, omdat ze zo hun smaak beter behouden. Onze koffie is altijd vers en lokaal gebrand!

PERSOONLIJK CONTACT

Jouw bedrijf en  wensen staan voor ons centraal. Ons advies is op maat gesneden voor jouw individuele situatie. We helpen je bij de keuze van de koffie en de machines en hebben een antwoord op iedere vraag.

ONZE APPARATEN

Uw team moet kunnen rekenen op betrouwbare apparaten, die gemakkelijk schoon te maken en volledig uitgerust zijn. We kijken naar uw persoonlijke situatie en welke machine(s) het beste bij u passen. We hebben een groot aanbod om aan elke vraag te kunnen beantwoorden.

Ontdek Apparaten
ONZE PRODUCTEN

Op zoek naar verse koffie? Wij voorzien jouw bedrijf van alles wat je nodig hebt. Van koffie(machines) tot melk, koekjes, thee en alles daartussenin. We branden op Belgische bodem, wat wilt zeggen dat we altijd verse koffie garanderen!

Ontdek Producten

WE HOREN GRAAG VAN JOU

Naam(Vereist)