Skip to main content

KOFFIE OPLOSSINGEN VOOR HORECA

ONE-STOP-SHOP PRINCIPE

Op zoek naar een op maat gemaakte totaaloplossing aan een correcte prijs? Niet altijd even vanzelfsprekend, dat weten wij. Daarom bieden we u een totaalpakket aan. Door zowel te voorzien in koffiemachine(s) als producten en bij producten, hoeft u slechts één leverancier in te schakelen.

Contact
PRIVATE LABEL HORECA

Een unieke zaak, een unieke koffie. Uw horecazaak heeft zijn eigen ziel en identiteit, daarom bieden we de mogelijkheid om diezelfde identiteit in een eigen koffielabel te gieten. Haal de grote investering van koffiemachines weg, steek daar een persoonlijk koffielabel in de plaats en dan krijg je een win-win situatie. Deze oplossing is uitermate geschikt voor zaken met een minimumafname van 340kg per jaar.

private Label
ONZE APPARATEN

Uw team moet kunnen rekenen op betrouwbare apparaten. Uw toestel gemakkelijk schoonmaken? We’ve got your back. Ook aan de uirusting hebben we gedacht. Samengevat: we bekijken uw persoonlijke situatie en welke machine het beste bij u past. We hebben een groot aanbod om aan elke vraag te kunnen beantwoorden. Een geschikt toestel voor uw horeca zaak? Wij adviseren u graag.

Ontdek Apparaten
ONZE HORECA PRODUCTEN

U zoekt een koffievoorziening voor uw horeca zaak? Wij voorzien u van alles wat u nodig heeft. Van koffie en machines, tot melkcontainers en alles daartussenin. Onze koffie is geschikt voor alle horeca zaken! Daarnaast bieden we verschillende mélanges en opties aan, die aan uw smaak voldoen.

Ontdek Producten

MOKAFINA ALS EEN PARTNER

SNELLE SERVICE

Wij leveren snel en vrij. U beslist de plaats, hoeveelheid en frequentie. Onderhoud, herstelling en vervanging van onze machines bij eventuele uitval inbegrepen in onze offerte.

KWALITEITSPRODUCTEN

Onze koffiebonen doorlopen een kwaliteitsproces voordat ze bij ons toekomen om gebrand te worden. Daarna worden ze medium gebrand, omdat ze zo hun smaak beter behouden. Onze koffie is altijd vers en lokaal gebrand!

PERSOONLIJK CONTACT

U en uw wensen staan voor ons centraal. Ons advies is op maat gesneden van uw individuele toestand. We helpen u bij de keuze van de koffie en de machines en hebben een antwoord op iedere vraag.