Skip to main content

PRIVATE LABEL

Private label koffie samenstellen? Dat kan bij Mokafina in 3 simpele stappen. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste formule en een nieuwe mengeling met de garantie van kwalitatieve koffie. Een private label biedt de kans een unieke koffiemelange samen te stellen, zonder prijsvergelijk. Geïnteresseerd?

Laat wat van je horen

KIES DE JUISTE FORMULE:

Nieuwe Private Label

We beginnen van 0 af aan om een sterke koffie op te bouwen. We gaan samen op zoek naar een persoonlijke mélange, gebaseerd op uw noden en wensen. U staat vrij om alles te kiezen.

Vrijblijvende afspraak
U heeft een Private Label

Indien u al een private label heeft, of graag een extra label toevoegt, kunnen wij u helpen. We geven graag persoonlijk advies en bekijken hoe we alle aspecten perfect kunnen laten samenwerken.

Vrijblijvende afspraak
Horeca Private Label

Deze oplossing is uitermate geschikt voor horecazaken die een minimumafname hebben van 300kg per jaar. Haal de grote investeringen van de koffiemachines weg, zet daar een Private Label koffie in de plaats en we creeëren een win-win situatie.

Vrijblijvende afspraak

JE PRIVATE LABEL SAMENSTELLEN:

Stap 1
KIES DE NAAM VOOR JOUW KOFFIE
Girl at desk

De naam wordt het uithangbord van jouw private label koffie! Denk en overleg, maak het persoonlijk, maak het uniek. The sky is the limit, je creatieve ideeën kan je volledig op zijn beloop laten gaan. Advies of inspiratie nodig? Vraag het ons even!

Stap 2
STEL JE MELANGE SAMEN
coffee beans

We bieden jou de kans om een nieuwe samenstelling te maken van koffiebonen. Zo creëer je een unieke, persoonlijke smaak die je kan delen met anderen. Kom even langs en bekijk ons assortiment van bonen, of vertel ons welke smaak je wilt bereiken en wij helpen je in de keuze.

Stap 3
DESIGN JE PACKAGING
coffee packaging

De naam van je private label moet men onthouden, maar de packaging moet eruit springen. Hier heb je twee keuzes: 1. je levert zelf een creatief ontwerp aan, of 2. wij laten onze creatievelingen los op jouw private label koffie. Aan jou de keuze!

ZIJ LIETEN HUN PRIVATE LABEL BIJ MOKAFINA UITWERKEN:

Niet enkel koffie kan gerealiseerd worden: u heeft keuze uit een totaal plaatje van koffie, capsules en suiker tot gedoseerde pads. Andere ideeën van hoe u uw Private Label ziet? Laat het ons weten!